Bratislavské bábkové divadlo: štvrtkové večery pre celé rodiny

Bratislavské bábkové divadlo pozýva rodičov a deti do divadla v novom netradičnom čase. Nový rok prinesie pravidelné hrávanie večerných rodinných predstavení každý druhý štvrtok o 17:00.


blog

Nestíhate cez víkend do divadla? Nevadí! Bratislavské bábkové divadlo sa od nového roku rozhodlo do svojho programu zaradiť večerné predstavenia každý druhý štvrtok so začiatkom o 17:00.

vo štvrtok 11. januára sa tak môžete tešiť na tajomný podvečer s predstavením Zhavranelí, ktoré vás prenesie do bájnych staroslovanských čias s podmanivou hudbou a mýtickou atmosférou. Predstavenie bolo vysoko ocenené na domácich ako aj zahraničných festivaloch, ak ste ho ešte nemali možnosť zhliadnuť, určite si ho nenechajte odletieť.

O dva týždne neskôr, vo štvrtok 25. januára, vás bude pre zmenu čakať príbeh o každodenných radostiach a strastiach rodinného života, ktoré sú s veľkou láskou a humorom zachytené v predstavení Opice z našej police. Tvorcovia BBD veria, že vás nový hrací čas zaujme a tešia sa na stretnutie s vami každý druhý štvrtok o 17:00 v divadle.

Pozrite si kompletný program divadla. Vstupenky si môžete zakúpuť aj priamo cez Kidstown.sk

Divadlo je stále v rekonkštrukcii, aktuálne ho nájdete Divadle Malá scéna STU na Dostojevského rade 7.

Odporúčame

ihriská a parky

Športové ihrisko Páričková

Zrekonštruované detské ihrisko vo vnútrobloku na Páričkovej ulici ponúka deťom úplné nové hracie prvky a vynovené hokejbalové...Viac
festival

Vševedko festival 2024

Ne 14.4.2024 / Stará tržnica
CITYLIFE odporúčame!
zvieratá a farmy

Biofarma Príroda

Salaš Biofarma Príroda je ideálne miesto na poldenný výlet. Nájdete tu všetky možné domáce zvieratá, hladkaciu ZOO, ihrisko pre...Viac
vážna hudba

Muflón Ancijáš

Nebojte sa plniť si svoje sny! Pôvodná slovenská opera (nielen) pre deti na motívy knižnej predlohy Braňa Jobusa.Viac
28.3.2024 - 27.4.2024 / Slovenské národné divadlo - Opera
odporúčame!