Filmové novinky pre deti v januári

Začiatok roka 2017 sa bude v kinách niesť v duchu animovaných rozprávok.

blog

Hneď v prvom týždni si môžete pozrieť film OZZY o priateľskom psíkovi, ktorý žije idylickým životom až do okamihu, kým sa jeho majitelia presťahujú za pracovnými povinnosťami do Japonka a on nesmie cestovať s nimi.

Ozzy sa ocitne v luxusnom hoteli pre psov, ktorý je len zásterkou jeho majiteľa a preto sa rozhodne naplánovať spolu s novými kamarátmi útek.


O týždeň neskôr si budeme všetci rátať svoje ponožky, pretože na ne chystajú útok Lichožrúti. Oni totiž môžu za to, že nám, ľuďom, z každého páru ponožiek často zostáva len jedna. Ponožkami sa totiž živia.

Hlavný hrdina, malý lichožrút Chichúnik, musí prekonať strach, vyliezť z okna do veľkého sveta a vydať sa hľadať strateného strýka Padreho. Čaká ho cestá plná dobrodružstiev a prekážok, ktoré sa snaží zdolávať jednu za druhou.


Veľká jazda bude pokračovať filmom Divoké vlny 2 v  kinách od 26.januára. Mladý tučniak Cody Maverick spolu so svojimi kamarátmi sa vracajú v novom dobrodružstve plnom veľkých divokých vĺn a surferskej zábavy.

Cody, surfujúce kura Joe a plavčíčka Lani sa dajú dokopy s partiou piatich surfistov, ktorí sú silní machri a vyhľadávajú vo vlnách len ten najtvrdší adrenalín. Táto veľká päťka vezme Codyho a jeho kamarátov na to najlegendárnejšie surferské miesto na Zemi, kde sú vlny naozaj divoké.

Želáme vám veľa príjemných filmových zážitkov.  
Blog bol pripravený v spolupráci s partnerom CINEMAX. 

Odporúčame

blog

Kam s deťmi za vodou aj v zime

Chcete sa zohriať, vyblázniť a zároveň si oddýchnuť v termálnych prameňoch? Tu je niekoľko tipov z okolia Bratislavy.Viac
05.11.2016
odporúčame!
cvičenie a plávanie

Jump aréna v Bratislave

Viete, kde si môžete v Bratislave zaskákať tak, že sa vam až zatočí hlava? Objavili sme veľkorysý priestor určený práve na...Viac
vyhliadka

Rozhľadna na Veľkej Homoli

Ak máte radi krásne výhľady spojené s príjemnou turistikou, odporúčame výlet k rozhľadni na Veľkej Homoli. Rozhľadňa Alexandra...Viac
múzeum

Múzeum dopravy

Múzeum sa nachádza v priestoroch koľajiska prvej bratislavskej stanice parostrojnej železnice 19.storočia. Cestnú dopravu...Viac