Filmové novinky pre deti v januári

Začiatok roka 2017 sa bude v kinách niesť v duchu animovaných rozprávok.

blog

Hneď v prvom týždni si môžete pozrieť film OZZY o priateľskom psíkovi, ktorý žije idylickým životom až do okamihu, kým sa jeho majitelia presťahujú za pracovnými povinnosťami do Japonka a on nesmie cestovať s nimi.

Ozzy sa ocitne v luxusnom hoteli pre psov, ktorý je len zásterkou jeho majiteľa a preto sa rozhodne naplánovať spolu s novými kamarátmi útek.


O týždeň neskôr si budeme všetci rátať svoje ponožky, pretože na ne chystajú útok Lichožrúti. Oni totiž môžu za to, že nám, ľuďom, z každého páru ponožiek často zostáva len jedna. Ponožkami sa totiž živia.

Hlavný hrdina, malý lichožrút Chichúnik, musí prekonať strach, vyliezť z okna do veľkého sveta a vydať sa hľadať strateného strýka Padreho. Čaká ho cestá plná dobrodružstiev a prekážok, ktoré sa snaží zdolávať jednu za druhou.


Veľká jazda bude pokračovať filmom Divoké vlny 2 v  kinách od 26.januára. Mladý tučniak Cody Maverick spolu so svojimi kamarátmi sa vracajú v novom dobrodružstve plnom veľkých divokých vĺn a surferskej zábavy.

Cody, surfujúce kura Joe a plavčíčka Lani sa dajú dokopy s partiou piatich surfistov, ktorí sú silní machri a vyhľadávajú vo vlnách len ten najtvrdší adrenalín. Táto veľká päťka vezme Codyho a jeho kamarátov na to najlegendárnejšie surferské miesto na Zemi, kde sú vlny naozaj divoké.

Želáme vám veľa príjemných filmových zážitkov.  
Blog bol pripravený v spolupráci s partnerom CINEMAX. 

Odporúčame

detský tábor

Vyskladaj si mesto (letný tábor v MMB)

Aj tento rok sme si pre malých múzejných bádateľov a bádateľky pripravili denný letný tábor. Opäť sa pozrieme na najzaujímavejšie...Viac
8.7.2024 - 5.8.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
blog

Lyžovačka na Pezinskej Babe

Lyžiarske stredisko Baba nájdete len kúsok od Bratislavy, 12 km od mesta Pezinok. Nachádza sa na hrebeni Malých Karpát vo výške...Viac
10.01.2016
odporúčame!
cvičenie a plávanie

Jump aréna v Bratislave

Viete, kde si môžete v Bratislave zaskákať tak, že sa vam až zatočí hlava? Objavili sme veľkorysý priestor určený práve na...Viac
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!