Kde sa naučíte po anglicky aj s dieťaťom

Zdokonaliť sa v angličtine alebo aspoň precvičovať mozog aby sme nezabudli všetko to, čo sme vedeli, keď sme odchádzali na materskú. To je cieľom kurzov pre mamy a otcov, ktoré sa zameriavajú na konverzáciu v angličtine. V Bratislave a okolí je možností veľa, my sme pre vás vybrali niekoľko tipov. 

blog

Niektoré z týchto kurzov prebiehajú kvartálne alebo semestrálne a treba sledovať kedy sa ďalší kurz otvára. Iné fungujú tak, že si zaplatíte vždy za konkrétnu hodinu, ktorej sa zúčastníte. Všetky ale spája to, že deti sú na týchto hodinách vítané. Nemusíte teda hľadať odpoveď na otázku: kam dám dieťa?

Interaktívne konverzácie v angličtine v Monsters Cafe and Bar (Petržalka)

Dať si dobré raňajky v Monsters Cafe, konverzovať v angličtine s inými maminami, zatiaľ čo sa dieťatko hrá. Aj tak sa dá prežiť jedno z mnohých dopoludní na materskej.

Nejde o žiadne záväzné hodiny angličtiny a nič sa
neplatí vopred. Podľa nálady a možností prídete vtedy, kedy budete môcť. Lekcie vedie profesionálna školiteľka Tamara. Cena za hodinu je 4€. To všetko v stredu o 10:00 hod. Viac TU

English for Mums with kids (Ivánka pri Dunaji)

Štvrtky patria v rodinnom centre Inspiro angličtine. Strach a neistota používať tento cudzí jazyk vás po lekciách tu prejde. Návrat do práce alebo cesty do zahraničia tak už pre vás nemusia byť strašiakom. Lekcia trvá 60 minút a spríjemní vám ju teplý čajík alebo voňavá káva.

Počas hodín sa účastníci zameriavajú na rozprávanie a počúvanie aby si doplnili slovnú zásobu, osvojili bežné hovorové výrazy a tak podporili plynulú konverzáciu. Mamičky si môžu, ale nemusia so sebou vziať dieťa. V miestnosti je dostatok miesta na hranie aj lozenie a tiež hračky.

Konverzačné témy jednotlivých hodín na seba nenadväzujú, preto sa môžete pridať vtedy keď vám to vyhovuje. Hodiny vedie mamička na materskej Eva Tinková, ktorá je držiteľkou odbornej štátnej jazykovej skúšky z anglického jazyka.

Vstupné: 3€ + káva/čaj z kaviarne INSPIRO. Viac informácii získate na čísle 0903 327 507 alebo na adrese: evatinkova@gmail.com. Viac TU.

   

Mama a ja v Class (Ružinov)

Tento kurz máme osobne vyskúšaný a môžeme ho iba odporučiť. Ide o neformálne stretnutia počas ktorých sa účastníci zhovárajú v angličtine zatiaľ čo sa detičky hrajú s najrôznejšími montessori hračkami.

Výhodou je, že deti máte stále pod kontrolou a oni periférne počúvajú angličtinu. Diskutuje sa vždy na zaujímavé témy a k tomu si môžete dopriať šálku kávy alebo čaju.

V skupine je vždy 6 – 9 mamičiek, detí môže byť aj viac. Kurz sa koná vždy v piatok v dopoludňajších hodinách, za 16 lekcií zaplatíte 95€. Rozhovor s lektorkou Lili Wienkovou si môžete prečítať na našej stránke TU.

Pravidelné konverzácie v angličtine pre maminy v Budátku (Petržalka)

V Budátku sa po anglicky konverzuje vždy v pondelok o 10:00 hod. Hodinová lekcia v Budátku pozostáva s 10 minútového small talku na úvod, 10 minút sa účastníci oboznamujú so slovnou zásobou a frázami k téme, 20 minút sa konverzuje, v závere sa číta článok a prebieha voľná diskusia.

Symbolický príspevok na každú hodinu konverzácie je vo výške 2€. Na každú hodinu konverzácie v angličtine sa prihlasujte cez tzv. Semafor. Minimálny počet prihlásených mamín na hodinu koverzácie je 3, maximálny 8. Viac TU

Angličtina pre mamičky v Happy (Stupava)

Kurz ocenia pre jeho dostupnosť najmä rodičia zo Stupavy a okolia. Ide o zdokonaľovací kurz, čiže predpoklad pre zapojenie sa je, že mamička alebo otecko už majú nejakú znalosť angličtiny. Hodiny vedie profesionálna lektorka, ktorá si vždy vopred dohodne tému každej lekcie. Viac TU

 

English for busy mums v RC Kramárik (Nové Mesto - Kramáre)

Kurzy v Kramáriku sa konajú v stredu od 10:00 do 11:00 hod., no keďže aktuálny kurz už prebieha, ak by ste mali záujem sa do nejakého v budúcnosti zapojiť, informujte sa na tejto adrese: kurzy.rckramarik@gmail.com

Kým tu mamičky alebo aj oteckovia debatujú na zaujímavé témy, deti sa hrajú v herni buď samostatne alebo aj s dozorom. Cena za 12 týždňový kurz je 60 €. Viac TU

Kurz anglického jazyka pre mamičky či oteckov v Unicare (Petržalka)

Nezáleží na tom, či ste začiatočník, mierne pokročilý alebo pokročilý, pre každého tu majú extra program. Výhodou tohto centra je, že počas kurzu vám postrážia dieťatko.

Kurz angličtiny prebieha originálnou Callanovou metódou alebo formou konverzácií. Podľa princípov Callanovej metódy by sa mali lektori na hodinách striedať - rotovať a preto počas kurzu uvidíte minimálne 10 lektorov z nášho tímu.

Začiatočníci sa stretávajú každý utorok a štvrtok 10:00 - 10:50 hod. Lekcií majú 11, cena je 44€ za kurz + 33€ za babysitting.

Mierne pokročilí: Pre-Intermediate sa stretávajú každý pondelok a stredu 9:30 - 11:20. Lekcií majú 18, cena je 72€ za kurz a 54€ za babysitting.

K dispozícii je aj tzv. konverzačný kurz: Intermediate a vyššie, ktorý sa koná každý utorok a štvrtok 11:00 - 11:50, s počtom hodín 10. Cena je 40€ za kurz a 30€ za babysitting. Nový kurz sa otvára vždy po vytvorení homogénnej skupiny 5 osôb, v každom kurze je 5 - 8 účastníkov. Kurz vedú profesionálni lektori. Viac TU

Angličtina pre mamičky i oteckov v RC Macko (Dúbravka)

Najbližšie to sem budú mať Dúbravčania. Kurzy sa konajú vždy v stredu 8.45 - 11:45 hod. Vedie ich Aďa Chadimová, ktorá vám rada zodpovie na otázky na adrese: ada.chadimova@gmail.com alebo telefonicky na čísle: 0911 288 231. 

 

Odporúčame

blog

Lyžovačka na Pezinskej Babe

Lyžiarske stredisko Baba nájdete len kúsok od Bratislavy, 12 km od mesta Pezinok. Nachádza sa na hrebeni Malých Karpát vo výške...Viac
10.01.2016
odporúčame!
divadlo

Bibiana dom umenia pre deti

Bibiana, Medzinárodný dom umenia pre deti, je kultúrna inštitúcia s medzinárodnou pôsobnosťou. Orientuje sa na umeleckú tvorbu...Viac
film

Laputa: Nebeský zámok (dabing)

Chlapec z baníckeho mestečka a dievčina, ktorej pôvod je zahalený tajomstvom, sú zatiahnutí do honby za pokladom ukrytým v bájnom...Viac
Pi 29.3.2024 / Kino Kultúrka Stupava
odporúčame!
film

Tonko, Slávka a kúzelné svetlo

Jedenásťročný Tonko prináša svoje kúzelné svetlo, aby pred Vianocami rozžiaril srdcia malých i veľkých divákov. Spolu s tajuplnou...Viac
29.3.2024 - 29.3.2024 / Kino Lumière
odporúčame!