Nové hudobné CD pre deti: Bublina hity

Detský časopis Bublina plný dobrých vecí sa teší, že má za sebou úspešný rok. Rubrika hudba sa stala neoddeliteľnou súčasťou časopisu a preto vzniká aj kompilácia - CD Bublina hity! Podporte jeho vznik na Starlabe a máe skvelý darček pre deti a vše uši!

blog

Bublina si dala za úlohu starať sa o detské oči v podobe krásnych ilustrácií, o detské hlávky v podobe kvalitných textov a v neposlednom rade aj o detské uši v podobe pesničiek pre deti naprieč hudobnými štýlmi.

CD je plné rôznorodosti, humoru a hudobnej kvality. Pridanou hodnotou sú inštrumentálne verzie skladieb, v booklete albumu doplnené o texty piesní. Preto sú vhodné aj na praktické interaktívne vzdelávanie detí či už doma, v škole, alebo v záujmových krúžkoch. Veríme, že kvalitná hudba dokáže v deťoch cibriť vkus, kreativitu a hlavne nabáda prejaviť záujem o hudbu ako takú.

Chcem podporiť CD Bublina hity

Poprední slovenskí interpréti a krásny ilustrovaný vizuál

CD obsahuje pesničky zo všetkých siedmych čísiel časopisu Bublina + bonusovú pesničku od Kamila Mikulčíka, otextovanú Jakubom Nvotom. Booklet je ilustrovaný mladou ilustrátorkou a grafičkou Barbarou Krškovou. Obsahuje všetky texty ku karaoke verziám pesničiek, aby si ich deti mohli sami pospevovať.

Bublina hity

  1. Vec - Toi Toi story
    + karaoke verzia
  2. Archívny Chlapec - Na výtvarke
    + karaoke verzia
  3. Saténové ruky - Tvrdý darček
    + karaoke verzia
  4. Katarína Máliková - Chcel sa komár ženiti
    + karaoke verzia
  5. Trolejbojs - Lízatko
    + karaoke verzia
  6. Paper Moon Trio - Cvrček muzikant
    + karaoke verzia
  7. Hey Emil - Zaseknutá chybička
  8. bonusová pesnička od Kamila Mikulčíka - Med je celý svet

K niektorým pesničkám sa nám podarilo urobiť aj klipy, ktoré sú dostupné na našom Bublina kanály na youtube.

Vaše príspevky potrebuje Bublina na vydanie, vizuál a distribúciu albumu. Zároveň vydáva aj nové, už siedme číslo časopisu Bublina a má pre vás pripravené rôzne možnosti podpory tohoto projektu. 

Odporúčame

divadlo

Cirkul'art: festival nového cirkusu 2024

Festival nového cirkusu Cirkul'art je medzinárodnou prehliadkou kreatívnych a žánrovo pestrých umeleckých produkcií so zameraním...Viac
24.5.2024 - 26.5.2024 / Nábrežie M.R. Štefánika
CITYLIFE odporúčame!
ihriská a parky

Športové ihrisko Páričková

Zrekonštruované detské ihrisko vo vnútrobloku na Páričkovej ulici ponúka deťom úplné nové hracie prvky a vynovené hokejbalové...Viac
vyhliadka

Drevená rozhľadňa na Kolibe

Pozrite sa z výšky 15-tich metrov na Bratislavu. Nová rozhľadňa na Kamzíku vám ponúkne jedinečný výhľad.Viac
blog

Lyžovačka na Pezinskej Babe

Lyžiarske stredisko Baba nájdete len kúsok od Bratislavy, 12 km od mesta Pezinok. Nachádza sa na hrebeni Malých Karpát vo výške...Viac
10.01.2016
odporúčame!