Urban Market je pre deti aj ich rodičov

Ak hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky alebo potrebujete osviežiť detskú izbu pre vašich drobcov navštívte Urban Market v novom industriálnom priestore Mlynica v Bratislave od 8. do 10. decembra 2017. Čaká vás aj super detský program. 

blog

PROGRAM:

Notový Danny
Sobota, 9.12. / 14:00 / hudobné vystúpenie

Novotný Danny je hudobný projekt pre deti akéhokoľvek veku. 

Divadlo FÍ: Recept na leva
Nedeľa, 10.12. / 14:00 / divadielko pre deti
 

Celý program Urban Market 2017 Winter Edition
Otváracie hodiny:

08.12.2017: 16:00 – 00:00 (predajná časť do 21:00)
09.12.2017: 11:00 – 03:00 (predajná časť do 21:00)
10.12.2017: 11:00 – 19:00 (predajná časť do 18:00)

Dávame do pozornosti lokálne značky, ktoré sa predstavia na Urban Markete:

Hračkovaky od Juicy Monsters s autorskou potlačou vyrobené na Slovensku sú produktom, ktorý nesmie chýbať v žiadnej domácnosti s malým alebo veľkým dieťaťom. Ich prepracované detaily ako vnútorné vrecúško na zips alebo priestor na označenie menom dieťatka potešia nejedného rodiča. Autori veselých a farebných hračkovakov vytvárajú multifunkčný produkt, ktorý sa má zapáčiť najmä deťom, ktoré  sa snažia aj nenásilnou formou naučiť zapájať do domácich povinností. Stačí sa už rozhodnúť pre dizajn a to, či do neho uložíte lego, stavebnice, káble, náradie, ceruzky alebo niečo iné.

Spomienky na naše detstvo sa snažia oživiť vankúše od Mellow. Stačí si vybrať obľúbený motív, ktorý pripomenie dobrodružstvo z detstva, tajomstvá, rozprávky a príbehy, ktoré sme milovali ako deti.

Ekologické látkové plienky s certifikátom Global Organic Textile od Petit Lulu sú šetrné k životnému prostrediu, ako aj k pokožke detičiek. Počas Urban Marketu sa budete môcť dozvedieť ako správne používať tieto plienky z prírodných materiálov, ale aj to, ako s nimi môžete naučiť dieťatko chodiť na nočník, či ako sa správne recyklujú.

Mamičky a oteckovia, ktorí hľadajú niečo výnimočné pre svoj najmenší poklad by mali zbystriť svoju pozornosť. Nová dizajnová značka Herzchenklein ručne vyrába produkty pre tých najmenších, ako sú retiazky na cumlíky, zajačikov, detské sedačky s menom dieťatka alebo bez. Okrem toho v ich ponuke nájdete aj deky do postielok a drevené hračky v škandinávskom štýle.

100% nezávadná, bezpečná a na Slovensku vyrobená kreatívna IKAMIGO®stavebnica bude veľkou výzvou pre každé dieťa, ale aj dospeláka. Bez pribaleného návodu na použitie posilníte tvorivosť a fantáziu spájaním bielych krabičiek v rôznych veľkostiach do tvarov, aké vás len napadnú. Nebojte sa použiť pribalený suchý zips alebo použiť farby či iné ozdoby.

Spojenie techník šitia, háčkovania, pletenia, ilustrácie a digitálnej grafiky odprezentuje značka Ka.Mi.kO vo svojom novom dizajnérskom koncepte URBAN BABY by Ka.Mi.kO. Už aj deti môžu mať precízne spracované doplnky, hračky a oblečenie z najkvalitnejších materiálov.

Pod značkou CHATEEE objavíte mikiny, tričká, tašky a nášivky pokryté suchým zipsom.  Mikiny, tričká a tašky spolu s nášivkami slúžia na vzájomné komunikovanie medzi ľuďmi „chatovanie.“ Fungujú na princípe nalep, odlep, vymeň. Jedna mikina, desiatky nášiviek, stovky kombinácií. Každý deň nová mikina, každý deň nový odkaz.

mile je úspešná značka, za ktorou stoja dve maminy a ich deti. S novým ateliérom v novej Cvernovke (bývalá chemická škola) vymysleli kolekciu nielen pre deti. Spojili svoje sily s dizajnérom písma Ondrom Jóbom a Mr. Woodom a vytvorili spolu „písmenkovú“ kolekciu, ktorú môžete zohnať aj na Urban Markete. Okrem toho u nich nájdete detské body, pančušky s trakmi aj bez trakov, všetky navrhnuté a ušité s láskou na Slovensku.

Leňoška, hojdačka, preliezka, šmýkačka, skrýša, stupienok, mostík, hračka, skejtík,… a mnohé iné prívlastky možno dať multifunkčnej doske VAWA balance board. Hračka a cvičebná pomôcka v jednom zabezpečí radosť z pohybu celej rodine. Naučí Vás vnímať vlastné telo v priestore, spomaliť a tešiť sa z prítomného okamihu. Minimalistická, dizajnová a z bukového dreva sa dokonale hodí do každej domácnosti.

Pucle vznikli z túžby otvárať svet umenia a dizajnu novým spôsobom. Prostredníctvom ilustrácií slovenských autorov môžete oživiť domov a zoznámiť deti s domácou tvorbou. Nosným prvkom Puclí je grafický motív od výborných slovenských ilustrátorov a umelcov, ktoré sú potláčané na recyklovaný materiál a zasadené do ručne robených drevených rámov. Hravá forma nielen baví, ale aj otvára dialóg o kultúre v domácom prostredí.

 

Odporúčame

vážna hudba

Muflón Ancijáš

Nebojte sa plniť si svoje sny! Pôvodná slovenská opera (nielen) pre deti na motívy knižnej predlohy Braňa Jobusa.Viac
28.3.2024 - 27.4.2024 / Slovenské národné divadlo - Opera
odporúčame!
festival

Vševedko festival 2024

Ne 14.4.2024 / Stará tržnica
CITYLIFE odporúčame!
blog

Lyžovačka na Pezinskej Babe

Lyžiarske stredisko Baba nájdete len kúsok od Bratislavy, 12 km od mesta Pezinok. Nachádza sa na hrebeni Malých Karpát vo výške...Viac
10.01.2016
odporúčame!
divadlo

Divadlo na hojdačke: Žabí kráľ

So 27.4.2024 / Galéria Nedbalka
odporúčame!