Veľká obrázková kniha Poďme objavovať Slovensko

Ilustrátorka, autorka a grafická dizajnérka Mária Neradová pripravila krásnu Veľkú obrázkovú kniha pre deti - Poďme objavovať Slovensko. Je plná pestrofarebných ilustrácii Slovenska a vy ju môžete mať doma už na Vianoce, ak ju podporíte už dnes.

blog

Pridajte sa k prasiatku Oliverovi, ktorý so svojimi rodičmi a ďalšími zvieracími kamarátmi vyráža na veľkú prázdninovú cestu! Objavte spolu s nimi hrady, zámky, hory, jazerá, alebo jaskyne. Zostúpte do banského múzea, a potom ponorte svoje unavené nôžky do liečivej kúpeľnej vody.

Chcem podporiť knižku!

Za vašu podporu si pre vás okrem knižky pripravili aj ďalšie pekné a užitočné odmeny. Vybrať si môžte napríklad pexeso s hrdinami tejto knižky, sadu dočasných tetovačiek od obľúbených Kresiek, hľadací kalendár na rok 2019 obsahuje ilustrácie z knižky či veľkoformátové plagáty s vybranými ilustráciami z knihy.

Autorkou textu a ilustrácií je Mária Nerádová. Keby mohla, kreslí veľké obrázky plné postavičiek od výmyslu sveta stále. Jej prvou knihou bol obrázkový slovník Jak velbloud potkal ťavu, ktorý získal viacero prestížnych ocenení. Momentálne sa najviac venuje ilustrovaniu detských kníh pre zahraničné vydavateľstvá.

Ako bude knižka vyzerať?

Obsahom knižky bude 32 plne ilustrovaných strán formátu 31x23 cm. Vyjde vo forme, ktorá na Slovensku nie je celkom obvyklá – ilustráciami totiž nepotlačíme bežný papier, ale kartón (v zahraničí sa takéto knihy označujú ako „board book"). Vďaka rozprávačovi a hlavnému hrdinovi, prasiatku menom Oliver, bude knižka vhodná aj pre veľmi malé deti, ktoré knihy ešte len ochutnávajú.

Odporúčame

iná akcia

BookObrazy: Astrid Lindgrenová - Pipi Dlhá pančucha

S príchodom jari sa spolu vydávame na dobrodružnú plavbu! S najznámejšou ostrovankou, ktorá sa zároveň pýši titulom najsilnejšie...Viac
Pi 12.4.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
blog

Kam s deťmi do reštaurácie? Top tipy v Bratislave

Hľadáte miesto, kde zorganizovať rodinnú oslavu a obávate sa ako to zvládnu deti? Alebo máte chuť len tak večer zájsť s priateľmi...Viac
25.07.2016
odporúčame!
cukráreň

Elezi - Vajnory

Rodinná cukráreň, ručná výroba, tradičné receptúry, klasické prírodné suroviny, bez pridania chemických konzervačných látok...Viac
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!