Všetko, čo rodiny milujú

Vďaka miernej klíme a 300 slnečným dňom v roku láka Burgenland od skorej jari rakúske rodiny nezabudnuteľnými zážitkami ďaleko od všedných starostí.

blog

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande je obrovská: od čľapkania v termálnych kúpeľoch pre celú rodinu, cez cyklistiku a plavbu na kanoe.

Na jar otvára svoje brány aj Familypark v obci St. Margarethen, ktorý je najväčším zábavným parkom v Rakúsku. Na ploche s rozlohou viac ako 145.000 m² lákajú návštevníkov desiatky atrakcií pre dospelých i deti. Familypark je jednou z vlajkových lodí panónskej ponuky pre celú rodinu „Best for Family“.

V ponuke nájdete okrem iného aj zámok Esterházy, lamy na statku Elfenhof, veselého p(l)apagája Pauliho či program Fantastický hrad Forchtenstein, kde si s hradnou myškou Forfel môžete vyskúšať život ako kedysi.

Aby sa vaša dovolenka skutočne začala pri príchode do hotela, čakajú na vás rodinné ubytovacie zariadenia rôznych druhov a kategórií. Patria k nim prvotriedne rodinné hotely i útulné dovolenkové penzióny, romantické gazdovstvá i kempingové miesta priamo na pláži.

Panónske zážitkové dni v prírode

Nikde inde sa príroda neprebúdza zo zimného spánku tak skoro ako v Burgenlande a nikde inde ju nemôžete zažiť v celej jej rozmanitosti po celý rok tak ako v tomto jedinečnom regióne.

Panónske zážitkové dni v prírode („Pannonische NaturErlebnisTage“) vám umožnia nazrieť do fascinujúceho sveta burgenlandskej prírody a zažiť ju v doteraz nepoznanej intenzite. Na nezabudnuteľné chvíle v prírode sa počas Panónskych zážitkových dní môžu tešiť najmä rodiny s deťmi.

28. apríla 2018: Rodinný deň

Špeciálne programy pre celú rodinu s workshopmi zameranými na prírodnú pedagogiku, zoo so zvieratkami na pohladkanie, nevšedné zážitky v prírode. U vybraných partnerov podujatia „Panónske zážitkové dni v prírode“ majú rodiny s deťmi do 12 rokov voľný vstup.

 

© Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller

www.burgenland.info/sk

Odporúčame

detské oslavy

Makovice

Komunitný priestor s kaviarňou a vegetariánskou kuchyňou v Stupave. V Makovici sa pravidelne organizujú workshopy, diskusie,...Viac
blog

Najlepšie ihriská v Bratislave a okolí

Radi chodíte s deťmi von, no otravuje vás už chodiť na to isté ihrisko? Tipov, kde ísť v rámci Bratislavy a okolia je viac ako...Viac
03.10.2016
odporúčame!
detské oslavy

Rozprávkový Gašparko

Bábkové a činoherné predstavenia pre rodiny s deťmi, interaktívne predstavenia, otvorená scéna pre malé divadlá, rôzne workshopy...Viac
iná akcia

Veľká ancijášovská prespávačka

Pamätáte si ešte časy, keď prespať hocikde inde, len nie vo svojej posteli, bolo najväčšie dobrodružstvo?Viac
Pi 26.4.2024 / Slovenské národné divadlo - Opera
odporúčame!