Zbierka školských pomôcok v Dúbravke

Hoci sa školský rok skončil ešte len nedávno, mestská časť Bratislava-Dúbravka už myslí na ďalší. Po dvoch úspešných ročníkoch organizuje preto aj tento rok zbierku použitých aj nepoužitých školských pomôcok, ktoré môžete priniesť do 21. augusta.

blog

„Minulý aj predminulý rok sa podarilo vyzbierať pomôcky, ktoré deti naozaj potrebujú a rodinám pomohli. Potešil ma záujem a vôľa Dúbravčanov prispieť,“ hodnotí starosta Dúbravky Martin Zaťovič. Sám priniesol nevyužívané veci po synovi a aj nové pomôcky. 

Zbierka má pomôcť deťom zo sociálne slabších rodín či deťom slobodných mamičiek, ktoré mestská časť eviduje.

Dúbravka minulý rok rozdelila perá, ceruzky, farbičky, vodové alebo temperové farby, pravítka, školské tašky či knižky.

Pomôcky začala mestská časť zbierať 10. júla a zbierku ukončí 21. augusta. Školské pomôcky  sa dajú počas leta odovzdať budove miestneho úradu na Žatevnej 2, v kancelárii Štefana Macejáka na prízemí.

Samospráva sa pri organizácii zbierky inšpirovala v bratislavskej Karlovej Vsi, kde zbierka prebieha už niekoľko rokov k v spolupráci so Slovenskou katolíckou charitou.

Odporúčame

blog

Kam s deťmi do reštaurácie? Top tipy v Bratislave

Hľadáte miesto, kde zorganizovať rodinnú oslavu a obávate sa ako to zvládnu deti? Alebo máte chuť len tak večer zájsť s priateľmi...Viac
25.07.2016
odporúčame!
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!
iná akcia

BookObrazy: Astrid Lindgrenová - Pipi Dlhá pančucha

S príchodom jari sa spolu vydávame na dobrodružnú plavbu! S najznámejšou ostrovankou, ktorá sa zároveň pýši titulom najsilnejšie...Viac
Pi 12.4.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
festival

Vševedko festival 2024

Ne 14.4.2024 / Stará tržnica
CITYLIFE odporúčame!