Kam s deťmi na kávičku v Prahe

Chystáte sa s deťmi do Prahy? Máme pre vás zopár skvelých tipov kam s deťmi do reštaurácie na dobrú kávičku spojenú s oddychdom a hrou. 

blog

Kafé Kakao

V rodinnej atmosfére si tu môžete vychutnať domáce dezerty, slané koláče či lievance. A to všetko zapiť výbornou talianskou kávou alebo samozrejme kakaom. Poteší fakt, že sa tu nesmie fajčiť aj wifi. Pre najmenších návštevníkov tu je pripravený menší priestor s knižkami a vankúšikmi. 

ObrázokObrázok

Coolnička Caffe

Coolnička má nielen originálny názov ale celá je cool. Oceníte najmä vskutku netradiične veľký detský kútik. Kaviareň má dve miestnosti pričom z oboch je plocha na hranie dobre viditeľná. Veľká húpačka, šmykľavka, veľa hračiek, všetko v žiarivých farbách. Pre najmenšie detičky je tu guličkový kútik.

Deti môžete kontrolovať od stolov priamo pri herni. Coolnička nie je klasická reštaurácia, ale najesť sa tu dá. Ak vás tu prepadne hlad, spravia vám donášku z reštaurácie Vyžlovka. Cukroviny, mlsky, desiatu pre deti si brať z domu nemusíte, tie tu kúpite.

 ObrázokObrázokObrázok

Reštaurćia Bruxx a Vinohradský parlament

Ide o inšpiratívne spojenie jedného detského kútika, ktorí slúži návštevníkom dvoch výborných reštaurácii. Priestory v ktorých sídlia sú naozaj rozľahlé takže kontrolu detí pri hraní tu zabezpečuje moderný systém: aplikácia na smartfóne. Dozor je tu len počas víkendov. Deti sa tu zahrajú na preliezkach, alebo v kuchynke pripravia svoju večeru, sú tu tabule na kreslenie, herné konzoly, ohrádka pre najmenšie detičky. 

ObrázokObrázokObrázok

Králík v rádiu

Táto kaviareň funguje od roku 2014. Kaviareň samotná a herňa sú od seba oddelené. V herni sa ale vždy nachádza personál dohliadajúci na deti. Ten si na každý deň pripravuje program. Okrem chutnej kávy sa tu môžete aj do dýtosti najesť. I keď trošku diétne: nesolia a nekorenia tu. V ponuke sú aj pokrmy pre celiatikov, ľudí s laktózovou intoleranciou, či vegetariánov.  

ObrázokObrázok

Koala Café

Bludisko so šmykľavkami, tobogány, guličkový svet, dráha pre šliapacie autíčka a všeličo iné. A to všetko na ploche 700 metrov štvorcových. Špeciálny kútik tu majú aj batoľatá. Pre rodičov sú v kaviarni pripravené všakovaké dobroty, pražená káva nevynímajúc. Súčasťou ponuky je denné detské menu, prebaľovacie pulty, či šerblíky. 

ObrázokObrázokObrázok

Divoké matky

Tento podnik nájdete na legendárnom Karlíne. Kaviareň spojená s herňou je zárukou, že každý rodič si trochu oddýchne a dieťa sa zabaví. Tieto dve plochy sú od seba oddelené. Všetci ale ocenia ponuku jedál a nápojov. Vonku aj vnútri tohto inšpiratívneho priestoru sa konajú rôzne akcie, opekačky aj tvorivé dielne.  

ObrázokObrázokObrázok

Hotel Juliš

Ak hľadáte v Prahe ubytovanie, kde budete vítaní aj so svojimi deťmi, kde si spolu môžete zaplávať alebo vychutnať dobrú kávu kým sa deti hrajú, Hotel Juliš priamo v centre je pre vás správnou odpoveďou. 

ObrázokObrázokObrázok

Želáme vám pohodu a pekné zážitky v Prahe. 

Odporúčame

ihriská a parky

Železná studienka a Partizánska lúka

Patria medzi najznámejšie bratislavské rekreačné lokality. Obe sú súčasťou Bratislavského lesoparku a nachádzajú sa na juhu...Viac
film

Šepot srdca (dabing)

Štrnásťročné dievča Šizuku má síce práve napilno v škole, pretože výsledky záverečných skúšok už budú zohľadňované pri...Viac
So 27.4.2024 / SĽUK
odporúčame!
divadlo

Divadlo na hojdačke: Žabí kráľ

So 27.4.2024 / Galéria Nedbalka
odporúčame!
múzeum

Múzeum dopravy

Múzeum sa nachádza v priestoroch koľajiska prvej bratislavskej stanice parostrojnej železnice 19.storočia. Cestnú dopravu...Viac