kid. shop up - krása zachráni svet!

Bratislava uvíta prvý veľký predajný event dizajnových značiek pre deti, ktorý sa bude konať 24. - 26. marca 2017 v Starej tržnici. Viac ako 50 značiek zo Slovenska a Čiech bude súčasťou prvého ročníka predajného eventu kid., ktorý prinesie značky z oblastí oblečenia, doplnkov, hračiek, knižiek, nábytku, dekoru, kozmetiky pre deti vo veku 0-12 rokov.

blog

Prvý ročník sa zameriava najmä na pôvodné slovenské a české značky, lokálne obchody a online shopy s ponukou zahraničných dizajnových značiek. Okrem týchto sa návštevníkom predstaví aj ikonická francúzska značka Petit Bateau, ktorá sa na Slovensku odprezentuje po prvýkrát.

„Veríme, že s čím deti vyrastajú, s čím sa hrajú, čo čítajú, nosia, na čo sa pozerajú, ovplyvňuje ich vnímanie sveta a estetiky ako takej.“, hovorí Marika Beňadik Majorová, jedna zo zakladateliek podujatia.

Kid. vznikol spojením 5 mám, ktoré okrem značných manažérskych skúseností spája aj láska k dizajnu.

Kid. shop up je prvým podujatím svojho druhu na Slovensku. S hrdosťou môžeme oznámiť, že túto novú udalosť podporia svojou prítomnosťou aj tri známe mamy, milovníčky dizajnu a ambsádorky projektu - Kristína Farkašová, Tamara Šimončíková Heribanová a Ivica Jusková.



Kid. shop up nebude iba o nakupovaní, okrem 3 predajných dní budú pre návštevníkov a deti pripravené celodenné zážitky, služby, oddych a aktivity rôzneho druhu.

Na svoje si prídu otcovia aj deti, ktorých čaká kvalitný sprievodný program, ako napr.: workshopy kreslenia so SNG, workshop s Lenkou Sršňovou, talkshow Kristíny Farkašovej, detská škola varenia s Jemine, divadielko a koncert Uspávanky. Skrátka všetko preto, aby mala mama čo najviac pokoja na nakupovanie,“ dodávajú Katka Hulíková a Katka Rohaľová, ktoré majú v réžii aj sprievodný program.

Pre návštevníkov bude samozrejme k dispozícii aj chill out zóna/kaviareň, parking pre kočíky a kútik na kojenie a prebaľovanie.

Sledujte Kid shop up na našom webe a všetky novinky vrátane programu sa dozviete práve včas. 

 

 

 

Odporúčame

ihriská a parky

Železná studienka a Partizánska lúka

Patria medzi najznámejšie bratislavské rekreačné lokality. Obe sú súčasťou Bratislavského lesoparku a nachádzajú sa na juhu...Viac
cukráreň

Elezi - Vajnory

Rodinná cukráreň, ručná výroba, tradičné receptúry, klasické prírodné suroviny, bez pridania chemických konzervačných látok...Viac
cvičenie a plávanie

Jump aréna v Bratislave

Viete, kde si môžete v Bratislave zaskákať tak, že sa vam až zatočí hlava? Objavili sme veľkorysý priestor určený práve na...Viac
festival

Dračie dni 2024

Bratislavský hrad / Smolenický zámok a okolie
CITYLIFE odporúčame!