Kurzy varenia pre deti

Máte aj vy doma malého kuchára, či kuchárku? Stále chce pomáhať v kuchyni a z tej detskej už vyrástol? Obdarujte svoje dieťa zážitkom na ktorý sa len tak nezabúda. Máme pre vás zopár skvelých tipov na kurzy varenia/pečenia pre deti v Bratislave. 

blog

Detské kurzy varenia s Chef Parade

"Deti sú v Chefparade ako doma. Vaši malí pomocníci nás neustále udivujú svojou kreativitou a zručnosťou. Doprajte im zábavu, ktorú pri varení na detských kurzoch v Chefparade zaručene zažijú."

Kurzy tu sú určené pre deti od 4 do 12 rokov. V krásnych, moderných a farebných priestoroch prevádzky Chef Parade (na Košickej ulici) sa vaše deti budú cítiť ako naozajstní kuchári. Na takýto kurz si vyčleňte 3 hodiny, úplný čas však závisí od šikovnosti detí.

Od semptembra 2016 navyše pripravujú novinky. Pre viac informácii kliknite sem

 

Pečieme s deťmi v Polus Center

Septembrový kurz je venovaný populárnym cupcake-om. Deti sa naučia ako ich správne napiecť a čím ich ozdobiť. Spolu sa zabavíte, vybláznite a pripravíte si originálne koláčiky s chutnými plnkami a krémami.

Kurz je venovaný starším deťom od 8 do 13 rokov.  Ak má vaša ratolesť 6 - 8 rokov, je nutné, aby ste prihlásili aj dospelý doprovod. Ak chcete byť na kurze aj vy, je potrebné prihlásiť aj vás. Prihásiť sa môžete na stránke nákupného centra

Obrázok ObrázokObrázok

Škola varenia s Jem iné

Škola varenia Jem iné je zameraná na zdravé stravovanie, snaží sa rozvíjať kulinárske zručnosti u širokej verejnosti.

Založili ju a prevádzkujú ambasádorky Food Revolution Foundation Jamieho Olivera, Aneta a Janica. Okrem praktických zručností sa dozviete niečo o teórii, vzdeláte sa v oblasi zdravej výživy a vyváženej strave. 

"Naše kurzy sú výrazne rozšírené o teoretickú časť tak, aby ponúkali komplexný pohľad na poctivú a kvalitnú stravu. Chceme, aby boli kurz integračné, budete mať možnosť zoznámiť sa s potravinami, ktoré boli kedysi bežne využívané a tiež sa dozviete, akú pridanú hodnotu môže mať stravovanie na stav ľudského organizmu.

V našej škole varenia však myslíme na všetkých. Nebudú chýbať ani hravé a kreatívne kurzy venované rodinám s deťmi. Ponuku priebežne rozširujeme a dopĺňame o nové koncepty."

Stačí pravidelne sledovať rozvrh.

Kde ich nájdete: Námestie SNP 25, Stará Tržnica, 811 01 BratislavaObrázok

Kurz Sushi pre deti

Táto škola varenia je určená pre malých milovníkov japonskej kuchyne a sushi, ktorý sa chcú naučiť pripravovať a vychutnať si tento zdravý a chutný japonský pokrm.

Skúsený sushiman vás naučí, čo všetko k príprave sushi budete potrebovať, ako správne pripraviť rôzne druhy sushi a ako si ho správne vychutnať. Viac...

Odporúčame

iná akcia

Rodinná nedeľa: O plášťoch a rukách

Ne 26.5.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
blog

Najlepšie ihriská v Bratislave a okolí

Radi chodíte s deťmi von, no otravuje vás už chodiť na to isté ihrisko? Tipov, kde ísť v rámci Bratislavy a okolia je viac ako...Viac
03.10.2016
odporúčame!
blog

Lyžovačka na Pezinskej Babe

Lyžiarske stredisko Baba nájdete len kúsok od Bratislavy, 12 km od mesta Pezinok. Nachádza sa na hrebeni Malých Karpát vo výške...Viac
10.01.2016
odporúčame!
detské centrum

HappyBee

Centrum pre deti od bábatiek až po predškolákov, pohybová príprava už od 6 mesiacov, unikátny detský kútik. Nechýba kávička a...Viac