Letné festivaly s deťmi 

Ísť či neísť na festival s dieťaťom?  Vybrali sme pre vás 2 letné festivaly,  kde organizátori mysleli aj na deti a ich rodičov.  Prispôsobili sa deťom programom aj prostredím. Sú na deti pripravené. Pozrite sa, ktoré to sú a čo tam pre ne nájdete. 

blog

Festival Pohoda / Letisko Trenčín 7.- 9.7.2016

Obrázok

Vstupenky:

Deti do 12 rokov (vrátane) majú na festival vstup zdarma. 

Bezpečnosť:

Pri vstupe do festivalového areálu dostane každý rodič a jeho dieťa špeciálny náramok, na ktorom má dieťa uvedené telefónne číslo rodiča, ktorého budú pracovníci Family parku v prípade potreby kontaktovať. 

Stráženie:

Na festivale je zriadený Family park, kde vám môže postrážiť dieťa profesionálna služba. Doba stráženia je dohodou, maximálne však 3 hodiny.

Park je v prevádzke v piatok a v sobotu od 09.00 do 21.00 h. V parku sú k dispozícii viaceré atrakcie, kultúrny program, workshopový stan, nafukovadlá a ďalšie atrakcie. 

Family Park:  

V rámci servisu pre menšie detičky tu nájdete prebaľovacie pulty, plienky, môžete využiť aj detskú kozmetiku. V areáli Family parku môžu rodiny s deťmi stanovať už od otvorenia areálu, k dispozícii je samostatné WC, teplá i studená voda.

Do stanového tábora pre rodičov s deťmi sa dostanú len rodičia a deti so špeciálnym označením.

Ak chcete byť s deťmi komfortnejšie ubytovaní,  máte možnosť ubytovania v chatkách, či stanoch Chill Village, ktoré sa obe nachádzajú vo Family Parku. 

Program pre deti

Jobus Pubertus aka prvé CD pre deti Braňa Jobusa, majster mikromágie a zábavy Talostan, aktivity podľa Montessori, rozprávky v podaní Roberta Rotha ako aj špičkové divadelné predstavenia, workshopy, orchestre, súbory a zbory... takto nejako budú vyzerať dni detí na dvadsiatej Pohode. Prečítajte si, aký program si pre deti pripravil jubilejný ročník festivalu. 

Pohoda Festival - webstránka

ObrázokObrázokObrázok


Colours of Ostrava / Ostrava, ČR  14. - 17. 7. 2016

Obrázok

Vstupenky:

Deti do 140 cm majú na festival vstup zdarma. Deti nad 140 cm a mladšie ako 15 rokov majú 4dennú vstupenku za 990 Kč. Tieto lístky sa budú dať kúpiť len na mieste a po predložení zdravotnej kartičky. 

Stráženie:

Detská scéna so strážením detí. 

​V ČEZ Family Parku nebude chýbať strážená Detská scéna, kde sa deťom budú venovať skúsení promotéri. O zábavu detí bude postarané vďaka Jinálkovi a Aji, klaunom na voľnej nohe a bubenickému workshopu.

Pre najmenších návštevníkov tu nájdete veľa hier a hračiek, vodné hry, balónikové jazierka a tvorivé dielničky. Stráženie detí je platené 50Kč /hod.

Čo všetko na festivale pre deti nájdete? 

Na festivale bude pripravená multifunkčná nafukovacia aréna s možnosťou zahrať si volejbal, bungee futbal, bedminton, nohejbal a basketbal.

Tiež si tu budete môcť zahrať všelijaké  stolové hry ako sú Cornhole, WeyKick, do hlavolamov alebo holandského billiardu.

Nájdete tu aj preliezačky, pieskovisko, maľovanie na tvár, tvarovanie balónikov, cirkusové workshopy, tvorivé dielne v réžii Škatuľky výrobné družstvo a oddychové zóny s vankúšovým panáky od TenTaTo.

Dojčiaci stan

Dojčiaci stan je vybavený všetkým potrebným pre pohodlie mamičiek a bábätiek.

Stan je vybavený prebaľovacími pultami, pohodlnými kreslami, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a všetkými hygienickými potrebami pre najmenších.

Program pre deti

V ČEZ Family parku na deti čakajú napríklad Cirk La Putyka, Celé Česko číta deťom, Bombardér a Nešišlej, Cirkus trochu inak, rozprávky ostravských divadélek, Science show z Veľkého sveta techniky, multifunkčné nafukovacie aréna, preliezky, pieskovisko, maľovanie na tvár, tvarovanie balónikov, cirkusové workshopy, tvorivé dielne. Prečítajte si, aký program ponúkne festival Colours od Ostrava pre deti. 

Colours of Ostrava - webstránka 

Odporúčame

ihriská a parky

Športové ihrisko Páričková

Zrekonštruované detské ihrisko vo vnútrobloku na Páričkovej ulici ponúka deťom úplné nové hracie prvky a vynovené hokejbalové...Viac
zvieratá a farmy

Biofarma Príroda

Salaš Biofarma Príroda je ideálne miesto na poldenný výlet. Nájdete tu všetky možné domáce zvieratá, hladkaciu ZOO, ihrisko pre...Viac
múzeum

Schloss Hof

Cisársky zámok Schloss Hof poskytuje perfektné prostredie vďaka jedinečnému prepojeniu imperiálneho zámku, umelecky sformovaného...Viac
iná akcia

Veľká ancijášovská prespávačka

Pamätáte si ešte časy, keď prespať hocikde inde, len nie vo svojej posteli, bolo najväčšie dobrodružstvo?Viac
Pi 26.4.2024 / Slovenské národné divadlo - Opera
odporúčame!