kid. shop up - krása zachráni svet!

Bratislava uvíta prvý veľký predajný event dizajnových značiek pre deti, ktorý sa bude konať 24. - 26. marca 2017 v Starej tržnici. Viac ako 50 značiek zo Slovenska a Čiech bude súčasťou prvého ročníka predajného eventu kid., ktorý prinesie značky z oblastí oblečenia, doplnkov, hračiek, knižiek, nábytku, dekoru, kozmetiky pre deti vo veku 0-12 rokov.

blog

Prvý ročník sa zameriava najmä na pôvodné slovenské a české značky, lokálne obchody a online shopy s ponukou zahraničných dizajnových značiek. Okrem týchto sa návštevníkom predstaví aj ikonická francúzska značka Petit Bateau, ktorá sa na Slovensku odprezentuje po prvýkrát.

„Veríme, že s čím deti vyrastajú, s čím sa hrajú, čo čítajú, nosia, na čo sa pozerajú, ovplyvňuje ich vnímanie sveta a estetiky ako takej.“, hovorí Marika Beňadik Majorová, jedna zo zakladateliek podujatia.

Kid. vznikol spojením 5 mám, ktoré okrem značných manažérskych skúseností spája aj láska k dizajnu.

Kid. shop up je prvým podujatím svojho druhu na Slovensku. S hrdosťou môžeme oznámiť, že túto novú udalosť podporia svojou prítomnosťou aj tri známe mamy, milovníčky dizajnu a ambsádorky projektu - Kristína Farkašová, Tamara Šimončíková Heribanová a Ivica Jusková.



Kid. shop up nebude iba o nakupovaní, okrem 3 predajných dní budú pre návštevníkov a deti pripravené celodenné zážitky, služby, oddych a aktivity rôzneho druhu.

Na svoje si prídu otcovia aj deti, ktorých čaká kvalitný sprievodný program, ako napr.: workshopy kreslenia so SNG, workshop s Lenkou Sršňovou, talkshow Kristíny Farkašovej, detská škola varenia s Jemine, divadielko a koncert Uspávanky. Skrátka všetko preto, aby mala mama čo najviac pokoja na nakupovanie,“ dodávajú Katka Hulíková a Katka Rohaľová, ktoré majú v réžii aj sprievodný program.

Pre návštevníkov bude samozrejme k dispozícii aj chill out zóna/kaviareň, parking pre kočíky a kútik na kojenie a prebaľovanie.

Sledujte Kid shop up na našom webe a všetky novinky vrátane programu sa dozviete práve včas. 

 

 

 

Odporúčame

cukráreň

Elezi - Vajnory

Rodinná cukráreň, ručná výroba, tradičné receptúry, klasické prírodné suroviny, bez pridania chemických konzervačných látok...Viac
múzeum

Schloss Hof

Cisársky zámok Schloss Hof poskytuje perfektné prostredie vďaka jedinečnému prepojeniu imperiálneho zámku, umelecky sformovaného...Viac
blog

Kam s deťmi za vodou aj v zime

Chcete sa zohriať, vyblázniť a zároveň si oddýchnuť v termálnych prameňoch? Tu je niekoľko tipov z okolia Bratislavy.Viac
05.11.2016
odporúčame!
divadlo

Cirkul'art: festival nového cirkusu 2024

Festival nového cirkusu Cirkul'art je medzinárodnou prehliadkou kreatívnych a žánrovo pestrých umeleckých produkcií so zameraním...Viac
24.5.2024 - 26.5.2024 / Nábrežie M.R. Štefánika
CITYLIFE odporúčame!