iná akcia
Prechádzka / exkurzia

OLO exkurzia - Čo sa deje s odpadom, ako separovať a prečo?

Počas exkurzie na Spaľovni odpadu OLO a.s. vo Vlčom hrdle 72 máte možnosť vidieť celý proces likvidácie a nasledovné energetické zhodnotenie komunálneho odpadu vyprodukovaného v našom hlavnom meste Bratislava.

Táto akcia sa konala v minulosti

Exkurzia potrvá cca 1 hodinu, každá osoba dostane bezpečnostné prvky (reflexnú vestu a ochrannú prilbu), avšak radi by sme vás upozornili, že exkurzia nie je vhodná najmä pre osoby s obmedzenou pohybovou schopnosťou, ťažko zdravotne postihnutých a taktiež pre osoby citlivé na prach, hluk a výšky.

Do Spaľovne odpadu majú deti mladšie ako 6 rokov vstupu zakázaný, výnimkou je vstup so zákonným zástupcom/rodičom na vlastnú zodpovednosť, avšak ani takýto vstup detičkám neodporúčame. Prehliadka sa koná za plného chodu, preto musí návštevník dodržiavať všetky pravidlá a upozornenie sprievodcu,odporúčame pevnú obuv, najmä kvôli roštovým plochám. Premáva k nám autobus MHD č. 77 konečná zástavka Spaľovňa.

Počet osôb som nahlásila max.15, preto prosím záväzne sa prihlásiť mailom mcpiskotka@gmail.com
Každý si zabezpečí dopravu individuálne, stretneme sa na mieste.
Je to exkurzia pre deti aj dospelých.

Odporúčame

múzeum

Schloss Hof

Cisársky zámok Schloss Hof poskytuje perfektné prostredie vďaka jedinečnému prepojeniu imperiálneho zámku, umelecky sformovaného...Viac
vyhliadka

Drevená rozhľadňa na Kolibe

Pozrite sa z výšky 15-tich metrov na Bratislavu. Nová rozhľadňa na Kamzíku vám ponúkne jedinečný výhľad.Viac
iná akcia

Rodinná nedeľa: O plášťoch a rukách

Ne 26.5.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
detské oslavy

Makovice

Komunitný priestor s kaviarňou a vegetariánskou kuchyňou v Stupave. V Makovici sa pravidelne organizujú workshopy, diskusie,...Viac