Kurzy varenia pre deti

Máte aj vy doma malého kuchára, či kuchárku? Stále chce pomáhať v kuchyni a z tej detskej už vyrástol? Obdarujte svoje dieťa zážitkom na ktorý sa len tak nezabúda. Máme pre vás zopár skvelých tipov na kurzy varenia/pečenia pre deti v Bratislave. 

blog

Detské kurzy varenia s Chef Parade

"Deti sú v Chefparade ako doma. Vaši malí pomocníci nás neustále udivujú svojou kreativitou a zručnosťou. Doprajte im zábavu, ktorú pri varení na detských kurzoch v Chefparade zaručene zažijú."

Kurzy tu sú určené pre deti od 4 do 12 rokov. V krásnych, moderných a farebných priestoroch prevádzky Chef Parade (na Košickej ulici) sa vaše deti budú cítiť ako naozajstní kuchári. Na takýto kurz si vyčleňte 3 hodiny, úplný čas však závisí od šikovnosti detí.

Od semptembra 2016 navyše pripravujú novinky. Pre viac informácii kliknite sem

 

Pečieme s deťmi v Polus Center

Septembrový kurz je venovaný populárnym cupcake-om. Deti sa naučia ako ich správne napiecť a čím ich ozdobiť. Spolu sa zabavíte, vybláznite a pripravíte si originálne koláčiky s chutnými plnkami a krémami.

Kurz je venovaný starším deťom od 8 do 13 rokov.  Ak má vaša ratolesť 6 - 8 rokov, je nutné, aby ste prihlásili aj dospelý doprovod. Ak chcete byť na kurze aj vy, je potrebné prihlásiť aj vás. Prihásiť sa môžete na stránke nákupného centra

Obrázok ObrázokObrázok

Škola varenia s Jem iné

Škola varenia Jem iné je zameraná na zdravé stravovanie, snaží sa rozvíjať kulinárske zručnosti u širokej verejnosti.

Založili ju a prevádzkujú ambasádorky Food Revolution Foundation Jamieho Olivera, Aneta a Janica. Okrem praktických zručností sa dozviete niečo o teórii, vzdeláte sa v oblasi zdravej výživy a vyváženej strave. 

"Naše kurzy sú výrazne rozšírené o teoretickú časť tak, aby ponúkali komplexný pohľad na poctivú a kvalitnú stravu. Chceme, aby boli kurz integračné, budete mať možnosť zoznámiť sa s potravinami, ktoré boli kedysi bežne využívané a tiež sa dozviete, akú pridanú hodnotu môže mať stravovanie na stav ľudského organizmu.

V našej škole varenia však myslíme na všetkých. Nebudú chýbať ani hravé a kreatívne kurzy venované rodinám s deťmi. Ponuku priebežne rozširujeme a dopĺňame o nové koncepty."

Stačí pravidelne sledovať rozvrh.

Kde ich nájdete: Námestie SNP 25, Stará Tržnica, 811 01 BratislavaObrázok

Kurz Sushi pre deti

Táto škola varenia je určená pre malých milovníkov japonskej kuchyne a sushi, ktorý sa chcú naučiť pripravovať a vychutnať si tento zdravý a chutný japonský pokrm.

Skúsený sushiman vás naučí, čo všetko k príprave sushi budete potrebovať, ako správne pripraviť rôzne druhy sushi a ako si ho správne vychutnať. Viac...

Odporúčame

detské oslavy

Makovice

Komunitný priestor s kaviarňou a vegetariánskou kuchyňou v Stupave. V Makovici sa pravidelne organizujú workshopy, diskusie,...Viac
múzeum

Schloss Hof

Cisársky zámok Schloss Hof poskytuje perfektné prostredie vďaka jedinečnému prepojeniu imperiálneho zámku, umelecky sformovaného...Viac
festival

Festival zabudnutých remesiel 2024

24.8.2024 - 25.8.2024 / Hrad Červený Kameň
CITYLIFE odporúčame!
detské centrum

HappyBee

Centrum pre deti od bábatiek až po predškolákov, pohybová príprava už od 6 mesiacov, unikátny detský kútik. Nechýba kávička a...Viac