Nachystali sme zopár noviniek, teraz na jar budeme každú sobotu s vami vyrábať drevené šindle. Rozhodli sme sa pre štiepanie smreku na 10mm doštičky, ktoré potom opracujeme ručne porízom. Budeme ich robiť rovné bez drážky, vraj dlhšie vydržia a bude sa vám venovať gazda Igor so synom Lukášom.
Ďalej budeme vyrábať korbáče, to asi až nám bude vonku zima a pôjdeme sa ohriať do vykúrenej koliby. Robiť korbáče v teplúčku bude príjemnejšie.
Ďalšie novosti, čo pre vás chystáme je pekáreň, ktorú otvoríme koncom mesiaca. Mali by sme tam ponúkať čerstvý bio celozrnný kváskový chlebík z nášho obilia, zomletého na našom kamennom mlyne. Ponúkneme vám aj domáce syry, sušené byliny, med, bio víno a domácky uvarený gél na pranie.
Otvárame o 10 hodine a budeme s vami do zotmenia, samozrejme nachystáme niečo dobré.