koncert
iná akcia

Bol raz jeden Celko

Bol raz jeden Celko je detská hudobná dielňa o hudbe a hudobných nástrojoch, ktorá sa koná v rámci Radio_Head Awards Festival v Slovenskom rozhlase. 
Táto akcia sa konala v minulosti
Bol raz jeden Celko je detská hudobná dielňa o hudbe a hudobných nástrojoch, ktorá sa koná v rámci Radio_Head Awards Festival v Slovenskom rozhlase. 

Program Bol raz jeden Celko je o hudbe a hudobných nástrojoch pre deti. A aby sa deti nenudili, je rozdelený do troch príbehov a piesní:

Prvou je interaktívna hudobná rozprávka Mechúrik Koščúrik s kamarátmi, ktorá je zameraná na spoznávanie tradičných hudobných nástrojov ako sú gajdy, pastierske píšťalky, citara, trumšajt, bubon, korýtkové husličky a basička.

Druhá časť je zostavená z autorských piesní Bol raz jeden Celko (o šikovnom hudobníkovi), Stromček (o prírode), Lastovička (o usilovnosti).

Treťou časťou je interaktívny hudobný príbeh „Barok a hudba“ zameraný na tvorivé inšpirácie z histórie.

V programe účinkuje hudobné združenie Musicantica slovaca, ktoré sa už takmer desať rokov venuje oživovaniu hudobných pamiatok z obdobia stredoveku, renesancie a baroka z nášho územia ale aj zo vzdialenejších európskych krajín.

Odporúčame

iná akcia

Rodinná nedeľa: Zbierka

Vylepšený formát spoločnej nedele pre celú rodinu. Počas dvojhodinového stretnutia navštívime aktuálne výstavy či iné zaujímavé...Viac
Ne 28.4.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava
odporúčame!
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!
blog

Najlepšie ihriská v Bratislave a okolí

Radi chodíte s deťmi von, no otravuje vás už chodiť na to isté ihrisko? Tipov, kde ísť v rámci Bratislavy a okolia je viac ako...Viac
03.10.2016
odporúčame!
detský tábor

Vyskladaj si mesto (letný tábor v MMB)

Aj tento rok sme si pre malých múzejných bádateľov a bádateľky pripravili denný letný tábor. Opäť sa pozrieme na najzaujímavejšie...Viac
8.7.2024 - 5.8.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!