kurz / workshop

Soboty v divadle

Zážitkové sobotné dopoludnia v Slovenskom národnom divadle pre všetky zvedavé deti rôznych vekových skupín. Spoločne objavíme zákulisie divadla aj čaro umeleckých profesií. 

 

18.5.14:00-16:00 Workshop kreatívneho tanca pre deti a mládež vo veku 10 – 15 rokov

Tanečník má na svoje vyjadrenie jediný nástroj – svoje telo. Nahrádza mu farby, hudobné nástroje, hlinu či slová – podľa druhu umenia.

Spoznajme cestu, ako čo najlepšie vyjadriť svoje emócie a myšlienky tancom. Kedy pridať do pohybu silu, kedy ho zrýchliť, kedy spomaliť, kde máme ťažisko, aby sme udržali pózu či postoj.

Workshop kreatívneho tanca je prístupný všetkým vo veku 10 – 15 rokov, ktorí sa radi hýbu a tvoria.

Workshop vedie Dagmar Puobišová, pedagogička VŠMU, spoluzakladateľka Divadla Bralen, ktorá sa venuje výuke džezovej tanečnej techniky a pedagogike tanca pre deti a mládež. Spolupracovala s Činohrou SND pri predstavení Keď tancovala a vo filmoch pri rozprávkach Nebojsa a Sokoliar Tomáš.

Worskhop odporúčame absolvovať v cvičnom úbore – dres, tričko (nie oversize), legíny, tepláky, ponožky, tenisky.

Účinkujú: Dagmar Puobišová

Organizačné pokyny
Prihlásené deti so zakúpenou vstupenkou a vyplneným a podpísaným GDPR súhlasom treba v deň konania workshopu priviesť k hlavnému vchodu SND v čase medzi 10.45 – 11.00 h. Presný príchod je nevyhnutný, keďže hlavný vchod do budovy sa z dôvodu víkendovej prevádzky o 11.00 h uzavrie. Prosíme preto dbať na včasný príchod. Rodičia si deti môžu vyzdvihnúť po skončení workshopu o 13.00 h opäť pri hlavnom vchode do divadla.

Z kapacitných dôvodov nie je účasť rodičov na workshope možná.

GDPR súhlas si môžete stiahnuť TU, je potrebné odovzdať ho pri príchode dieťaťa na workshop.

 

 

Odporúčame

knižnica

Miestna knižnica Petržalka

Miestna knižnica Petržalka je jednou z najväčších a najaktívnejších verejných knižníc Bratislavy. Má osem pobočiek, v ktorých sa...Viac
blog

Top 10 kaviarní s detským kútikom

Hľadáte kaviareň, kde si budete môcť kávu aj vychutnať a v pohode dopiť? A kde sa vaše deti budú cítiť tiež dobre? Pripravili sme...Viac
14.02.2016
odporúčame!
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!
blog

Kam z mesta za zvieratami

Jar je konečne tu, príroda sa pomaly prebúdza zo zimného spánku. Chcete vedieť kde uvidíte malé jahniatka, kozičky, kuriatka,...Viac
24.03.2016
odporúčame!