výstava

Ako oživujeme drevo

Vydajte sa na dobrodružnú cestu! Animare silva znamená v latinčine „oživovať drevo“. Toto motto sprevádza manželov Janu a Petra Pilátovcov, ktorí vlastnoručne vyrobili a založili klasické bábkové divadlo s cieľom vdýchnuť dreveným bábkam nový život.

08.10.2024, Ut - 01.11.2024, Pi


Od roku 2009 ponúkajú divadelné predstavenia pre deti a dospelých od 1 do 99 rokov – pre všetkých, ktorí nestratili svoj detský svet, v ktorom dobro víťazí nad zlom. Výstava AKO OŽIVUJEME DREVO ponúka pohľad do ich originálnej tvorby a predstavuje najzaujímavejšie kúsky v podobe drevených bábok, marionet a rekvizít, vyrobených s remeselnou zručnosťou a láskou.

Objavte kúzlo bábkového divadla

Návštevníci budú mať možnosť vidieť detailnú prácu a kreativitu, ktorá stojí za každou bábkou a predstavením. Výstava je vhodná pre všetky vekové kategórie a ponúka jedinečný zážitok pre celú rodinu.

Odporúčame

divadlo

Nebojsa

Rozprávka o tom, ako Maruška a Nebojsa stretli nielen dvanásť mesiačikov.Viac
29.10.2024 - 7.12.2024 / Slovenské národné divadlo - Činohra
odporúčame!
divadlo

Terezka a Stratočas

Dobrodružná rozprávka o Bratislave pre deti a rodičov s pesničkami.Viac
16.11.2024 - 21.12.2024 / DPOH
odporúčame!
vyhliadka

Rozhľadna na Veľkej Homoli

Ak máte radi krásne výhľady spojené s príjemnou turistikou, odporúčame výlet k rozhľadni na Veľkej Homoli. Rozhľadňa Alexandra...Viac
divadlo

Takmer pyšná princezná

Takmer pyšná princezná je pôvodný slovenský rodinný muzikál Michala Babiaka a Milana Malinovského. Voľne vychádza z českej...Viac
Dom kultúry Ružinov / Divadlo bez masky
CITYLIFE odporúčame!