Nová kniha: V záhrade

Žiarivá, hravá a tak trochu šiši knižka o ovocí a zelenine z našich záhrad pre najmaldšie deti. Vydavateľstvo Egreš urobilo krásnu knižku pre najmenších V záhrade.

blog

Túto knižku inšpirovalo detstvo. Pamätáte si prázdniny u starých rodičov? Oberanie čerešní, zaváranie uhoriek, zbieranie mandeliniek. Kríky plné príbezlí. Príbeh je o malej Hanke, ktorá sa učí rozoznávať ovocie a zeleninu, pripravovať z nich jedlá a stolovať ako malá veľká slečna. 

Knižka je vytlačená kombináciou štyroch Pantone farieb, ktoré sme naschvál tak trochu rozpasovali. Akoby ju vyfarbovali deti.

Námet a text Zuzana Mitošinková, ilustrácie Susie Hammer, grafický dizajn a typografia Michal Tornyai.

Odporúčame pre deti od 1,5 až 2 do 4 rokov.

Pre tento projekt vznikla aj nádherná kolekcia oblečenia so značkou Mile. Výsledok je veľmi zlatý. Vysmiata brokolica či hrášok na tričku a mikine, krásne šaty ale aj niečo pre dospelých. 

Špeciálne pre túto knihu vzniklo aj nové písmo Hanka od grafického a písmového dizajnéra Michal Tornyai. Papier je sčasti recyklovaný, pochádza z udržateľného lesohospodárstva.

Knižka na zjedenie. Objednať si ju môžete online

Odporúčame

blog

Kam z mesta za zvieratami

Jar je konečne tu, príroda sa pomaly prebúdza zo zimného spánku. Chcete vedieť kde uvidíte malé jahniatka, kozičky, kuriatka,...Viac
24.03.2016
odporúčame!
detské centrum

HappyBee

Centrum pre deti od bábatiek až po predškolákov, pohybová príprava už od 6 mesiacov, unikátny detský kútik. Nechýba kávička a...Viac
múzeum

Múzeum dopravy

Múzeum sa nachádza v priestoroch koľajiska prvej bratislavskej stanice parostrojnej železnice 19.storočia. Cestnú dopravu...Viac
divadlo

Divadlo na hojdačke: Žabí kráľ

So 27.4.2024 / Galéria Nedbalka
odporúčame!