Pánko - nové hudobné CD pre deti a ich rodičov

Pánko je pôsobí na hudobnej scéne pre deti od roku 2015, kedy vydal CD Išiel Pánko. Pánko je viac ako len projekt pre deti – jedná sa o rodinný projekt s cieľom zabaviť všetky vekové kategórie. Ponúkame kvalitnú hudbu, ktorá nepodceňuje detského poslucháča a zabaví aj celú rodinu.

blog

Po úspešnom hudobnom CD Išiel Pánko sa Pánko rozhodol vydať ďalšie CD pre deti a ich rodičov. Tento album bude plný rôznych hudobných žánrov a chceme, aby vás nielen zabavil, ale aj hudobne obohatil. Jeho vznik môžete podporiť aj vy zaslaním finančnej podpory, za ktorú si môžete vybrať množstvo odmien ako napr. samotné CD, odznak, plagát, tašku či koncert Pánka. 

Chcem podporiť

Vaše príspevky pomôžu dokončiť album. Potrebujú na vydanie druhého CD Horí mi pleš, na dizajn obalu CD, výrobu propagačných predmetov (tričká, odznaky, plátenky) a nákup perkusií pre deti, ktoré zapájame na koncertoch.

Výdaje pôjdu na spoluprácu s ilustrátorkou Alicou Raticovou, ktorá nám ilustrovala aj CD Išiel Pánko. Jej originálna a hravá ilustrácia opäť skrášli aj tento album. Okrem iného ilustrovala aj pre vydavateľstvo Egreš, slovenskú značku Mile a nedávno spolupracovala s Nota bene.

  

Všetko o projekte Pánko si prečítate tu

 

Odporúčame

iná akcia

Veľká ancijášovská prespávačka

Pamätáte si ešte časy, keď prespať hocikde inde, len nie vo svojej posteli, bolo najväčšie dobrodružstvo?Viac
Pi 26.4.2024 / Slovenské národné divadlo - Opera
odporúčame!
festival

Urban Market 2024 (Spring Edition)

31.5.2024 - 2.6.2024 / Fakulta architektúry a dizajnu STU
CITYLIFE odporúčame!
cukráreň

Elezi - Vajnory

Rodinná cukráreň, ručná výroba, tradičné receptúry, klasické prírodné suroviny, bez pridania chemických konzervačných látok...Viac
zvieratá a farmy

Biofarma Príroda

Salaš Biofarma Príroda je ideálne miesto na poldenný výlet. Nájdete tu všetky možné domáce zvieratá, hladkaciu ZOO, ihrisko pre...Viac