iná akcia
detský tábor

Letný úlet do umenia

Túlať sa bezcieľne po sídlisku, sedieť za počítačom či pred televízorom, jednoducho „zabíjať“ leto. Práve tomu chce zabrániť Mestská časť Bratislava Dúbravka. Dúbravský ateliér pri miestnom úrade organizuje aj tento rok pre deti letný ÚLET do sveta umenia, čiže denný umelecko-remeselný letný tábor.

Táto akcia sa konala v minulosti

Denný tábor je určený pre deti od 7 do 15 rokov, prebiehať bude v piatich týždňových turnusoch od pondelka do piatka v komunitnom Centre rodiny na Bazovského 6.

Turnusy tábora - prvý - od 17. do 21. júla, druhý - od 24. do 28. júla, tretí - od 31. júla do 5. augusta, štvrtý - od 7. do 11. augusta, piaty - od 14. do 18. augusta.

Tábor sa zameria na umelecko-remeselné krúžky - košikárstvo, korálky, koža, drevo, maľba, modelovanie, fotografovanie, program doplnia poznávacie prechádzky po okolí, návšteva múzeí či dúbravskej knižnice.

Mottom letného tábora je aktívna duševná rekreácia detí, výchova k umeniu v inšpiratívnom prostredí mestskej časti Dúbravka, posilnenie lokálpatriotizmu a znalostí dejín svojho rodiska.

V cene 50 eur na týždeň sú obedy pre deti, pitný režim, poistenie, materiál na tvorbu, cestovné a odmena lektorovi. 

Bližšie informácie: navratil@dubravka.sk, 0918 422 806

Odporúčame

ihriská a parky

Železná studienka a Partizánska lúka

Patria medzi najznámejšie bratislavské rekreačné lokality. Obe sú súčasťou Bratislavského lesoparku a nachádzajú sa na juhu...Viac
detský tábor

Vyskladaj si mesto (letný tábor v MMB)

Aj tento rok sme si pre malých múzejných bádateľov a bádateľky pripravili denný letný tábor. Opäť sa pozrieme na najzaujímavejšie...Viac
8.7.2024 - 5.8.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)
odporúčame!
festival

Festival zabudnutých remesiel 2024

24.8.2024 - 25.8.2024 / Hrad Červený Kameň
CITYLIFE odporúčame!
iná akcia

Veľká divadelná prespávačka s Nebojsom

Pamätáte si ešte časy, keď prespať hocikde inde, len nie vo svojej posteli, bolo najväčšie dobrodružstvo?Viac
So 11.5.2024 / Slovenské národné divadlo - Činohra
odporúčame!